Radio BalkanFox

NOVA DRAMA RADANOVIĆA U CRNOJ GORI! Slobina Jelena hitno reagovala, pa zapretila OCEM! (FOTO)

Supruga poznatog pevača Slobodana Radanovića, Jelena Radanović, nedavno je izrazila svoje nezadovoljstvo uslugom u jednom restoranu u Crnoj Gori. Na svom profilu društvenoj mreži Instagram, Jelena je podelila svoje iskustvo, ističući da je bila razočarana kvalitetom usluge koju je dobila u tom restoranu. Očigledno frustrirana situacijom, Jelena je izrazila svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, što je privuklo pažnju javnosti.

Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju – požalila se ona svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena se požalila na Instagramu

Ovo nije prvi put da je porodica Radanović doživela neprijatnost tokom boravka u Crnoj Gori. Nedavno, Slobodan Radanović je takođe podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, opisujući neugodnu situaciju koju su doživeli dok su boravili na Crnogorskom primorju.

Upravo smo ovde doživeli ogromnu neprijatnost, jer je dete od 10 godina selo na ležaljku. Zaobići u širokom luku – istakao je Sloba tada.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

I Sloba se nedavno požalio

Njegova objava je privukla pažnju javnosti, ali je ubrzo nakon toga obrisana sa njegovog profila.

Ove nezadovoljstva poznatog para su izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su se oglasili sa svojim komentarima na društvenim mrežama. Očigledno je da situacija nije prošla neprimećeno, te da su Jelena i Sloba Radanović izazvali različite reakcije svojim objavama.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE