Radio BalkanFox

Dovoljno je samo da se pojavi: Helena Topalović zapalila primorje


Helena Topalović ne prestaje da intrigira javnost. Ovog puta radi se o njenom pojavljivanju na Crnogorskom primorju, gde trenutno boravi sa suprugom i kćerkom.

Topalkova kćerka se najpre pohvalila fotografijom u kupaćem kostimu, na kojoj se vidi njena savršena figura i izvajano telo. A pažnju je privukao Helenin zategnut i potpuno ravan stomak sa pločicama. Teško je zamisliti da se žena koja izgleda ovako porodila pre nešto više od godinu dana.

Savršenim izdanjem u bikiniju, Helena Topalović je zapalila ne samo Crnogorsko primorje, već i društvene mreže

Pregledi, reakcije i komentari pratilaca na Helenino izdanje nizali su se u ogromnom broju.

Helena je objavila i fotografiju sa kćerkom Domikom – u dugoj plavoj haljini, na kojoj su u prvom planu bile njene noge i dekolte.

Topalkova kćerka je oduvek važila za prelepu ženu koja izaziva divljenje muškaraca i ljubomoru žena gde god da se pojavi. Helena Topalović ostaje dosledna svom stilu, pokazujući da su majčinstvo i ženstvenost spojive kategorije.

Koliko Dragan Aleksić, Helenin muž, uživa u njenoj lepoti samo možemo da pretpostavimo i poželimo im srećnu trogodišnjicu braka a, kako saznajemo, tim povodom pripremaju veliko slavlje.

Helena i Dragan su nedavno, u poznatom beogradskom restoranu, priredili spektakularno veselje obeležavajući krštenje i prvi rođendan kćerke Dominike. Ako bi neko mogao da zaseni Helenu, to je sigurno Dominika. Prema onome kako je slavljenica izgledala na proslavi svog prvog rođendana, obučena u crvenu haljinu, jasno je da ume da privuče poglede.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE