Radio BalkanFox

Ovaj pevač je važio za najvećeg zavodnika na estradi, u svakom gradu imao po jednu ženu



Zabava

Ovaj pevač je važio za najvećeg zavodnika na estradi, u svakom gradu imao po jednu ženu

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić otkrila je da je njen kolega Staniša Stošić bio jedan od najvećih zavodnika na estradi.

Lepa Lukić

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Lepa Lukić

Lepa se, naime, prisetila zajedničkih turneja sa kolegom Stanišom Stošićem i otkrila da je u svakom gradu imao po jednu ženu.

Blic preporučuje

– Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje – počela je priču pevačica i otkrila detalj zbog kojeg su vrištali od smeha.

Foto: RTS / youtube

Staniša Stošić

– Šta si našao kod nje tako lepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lepa ova druga“ (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna- prepričala je Lepa.

Udavala se 4 puta

Inače, Lepa Lukić čak četiri puta se udavala, a naročito je bilo bolno kada je doživela prevaru.

Posle braka sa Tomom Lukićem, sa kojim je, kako je sama pričala, proživela pakao zbog njegove ljubomore, pevačica se 1977. godine udala za tada uspešnog estradnog menadžera Vladimira Perovića.

Oni su bili sedam godina u braku, sve dok ga nije uhvatila u preljubi.

Vlada je prevario Lepu u njihovom porodičnom domu, a odmah posle toga su okončali bračnu zajednicu.

Lepa je svojevremeno i opisala ovu neprijatnu situaciju.

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje – ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

VIDEO: Metar moga sela, Lepa Lukić


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE