Radio BalkanFox

Taki posetio našu najveću svetinju, a onda brže-bolje otišao da lumpuje

Radomir Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, lumpovao je nekoliko dana u Budvi, a juče je posetio manastir Ostrog, koji tradicionalno posećuje svake godine.

Taki Marinković
Taki Marinković • Instagram




Taki Marinković
Taki Marinković

Taki je isti dan je krenuo na put i završio u Guči, gde se održava 63. Dragačevski sabor trubača.

Taki se uslikao ispred spomenika srpskom trubaču u Guči, koji je postavljen pre 27 godina, te tako obavestio svoje fanove da će narednih dana uživati u zvuku trube na našem popularnom festivalu. Inače, Takija smo sreli pre odlaska u Crnu Goru, kad je došao da doprati Maju Marinković u emisiju „Narod pita“. Tada je govorio o aferi „Bajadera“, čiji je glavni akter Anita Stanojlović.

Video sam snimak, ja sam to znao unapred, Maja je znala neke stvari unapred, ali nikad nije htela da ocinkari. Ne bih želeo mnogo da pričam o tome. Ima tu svačega. Šta ste videli vi, to sam video i ja, znam, ali ne bih da otkrivam više o tome. Te devojke su ušle u „Elitu“ da se peru – rekao je Taki za Republiku, a potom otkrio i da njegova ćerka Maja zna detalje:

Maja i Radomir Marinković Taki (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Maja i Radomir Marinković Taki (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Zna i Maja, ali neće da priča o tome, mi se ne bavimo prljavim stvarima. Da je Maja bila tamo, unakazili bi je – poručio je Taki tada.

Bonus video:

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE