Radio BalkanFox

Aneli Ahmić više ne izgleda isto, gledaoci će večeras na Pinku biti prijatno iznenađeni promenom na licu

Večerašnja emisija „Narod pita“ obećava da će biti prava poslastica za sve ljubitelje rijalitija. Aneli Ahmić, bivša učesnica „Elite“ i drugoplasirana takmičarka, priprema se da otvori dušu i ispriča sve što joj se dešava. Uz nju će u emisiji biti i Lepi Mića i Miona Jovanović, tako da se može očekivati zanimljiva interakcija među njima.

aneli ahmić
aneli ahmić • Ringier




Aneli je nedavno najavila gostovanje putem svog Instagram profila, ali je takođe podelila i jednu zanimljivu novost u vezi sa svojim izgledom. Naime, Ahmićeva je odlučila da promeni boju očiju i sada nosi svetlo plave sočiva umesto prethodno tamno smeđih. Ova transformacija definitivno privlači pažnju javnosti i izaziva interesovanje za večerašnje gostovanje.

Aneli Ahmić
Aneli Ahmić

Jedna od tema o kojoj se očekuje da Aneli progovori jeste njeno emocionalno iskustvo tokom učešća u rijalitiju „Elite“. Naime, Ahmićeva je uspostavila emotivnu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je čak zatrudnela. Međutim, njihova veza nije imala srećan kraj, a Aneli se suočila sa teškom odlukom o prekidu trudnoće. Ovo iskustvo je jasno ostavilo dubok trag na nju i njenog bivšeg partnera.

Pored toga, Aneli je pre rijalitija bila u braku sa Asminom Durdžićem, koji je nedavno javno progovorio o njihovom odnosu. Njegove reči bace novo svetlo na njihovu prošlost i unose dodatnu napetost u večerašnje gostovanje Aneli.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)
Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)

S obzirom na sve ove teme, večerašnja emisija „Narod pita“ definitivno obećava da će biti ispunjena emocijama i nepredvidljivim obrtima. Svi ljubitelji rijalitija sigurno neće propustiti ovaj spektakl, spremite se za veče puno iskrenih ispovesti i neizvesnosti.

(Republika)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE