Radio BalkanFox

Pogledajte prvu reakciju Jelene Đoković nakon Novakove pobede na OI! Grli decu, mali Stefan najveseliji

Novak Đoković je ponovo ispisao istoriju! U spektakularnom finalu Olimpijskih igara u Parizu, srpski teniser je u epskom meču nadmašio mladog Španca Karlosa Alkaraza sa 2:0 (7:6, 7:6), osvojivši tako svoju prvu olimpijsku zlatnu medalju.

Meč je bio izuzetno napet i uzbudljiv, sa oba seta završena u tajbrejku. Đoković je demonstrirao vrhunsku mentalnu snagu i taktičku briljantnost, nadmašivši Alkaraza u ključnim trenucima. Iako je meč bio izjednačen, Đokovićevo iskustvo i smirenost u presudnim momentima doneli su mu zasluženu pobedu.

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Jelena Đoković, njegova supruga, nije mogla sakriti svoje emocije. Prva reakcija Jelene, koja je pratila meč sa tribina, bila je emotivna i ispunjena ponosom. Sa osmehom na licu Jelena je čvrsto zagrlila njihovog sina Stefana i ćerku Taru, koji su se veselili i skakali od sreće. Delili su radost ovog velikog trenutka sa celom Novakovim timom iz boksa.

Ovaj dirljiv trenutak između majke i sina pokazuje koliko je podrška porodice važna za Novaka i koliko su svi zajedno proživeli svaki uspeh i svaki izazov na njegovom putu do vrha. Jelena, koja je često u javnosti skromna i povučena, ovoga puta nije mogla sakriti ponos i sreću zbog velikog uspeha svog supruga, što je dodatno ulepšalo ovaj istorijski trenutak.

Olimpijski trijumf u Parizu samo je još jedan dokaz Đokovićeve izuzetne posvećenosti i ljubavi prema tenisu. Srbija može biti ponosna na svog šampiona, koji je još jednom pokazao svetu zašto je jedan od najvećih sportista svih vremena.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE