Radio BalkanFox

Katarina Živković u dom uložila 100 000 evra

Pevačica Katarina Živković porodila se 02. avgusta i na svet donela sina Stefana, a trudnoću je dugo krila.

Iako se u poslednje vreme povukla iz javnosti, Kaća Živković godinama je aktivna na muzičkoj sceni, a zahvaljujući napornom radu uspela je sama sebi da obezbedi krov nad glavom.

Po dolasku u Beograd, ona je godinama živela kao podstanar, ali nakon što je odnela pobedu u rijalitiju „Farma 3“, Katarina je osvojila 100.000 evra od čega je sebi kupila stan u Zemunu.

Katarina Živković
foto: Pritnscreen

Nekretnina ima 70 kvadrata, nalazi se u ušuškanom, mirnom kraju, a kako je sama pričala, najviše joj se dopada što gotovo i nema osećaj da je u Beogradu.

Dom je uredila potpuno prema svojim potrebama. Prostrani dnevni boravak ispunila je knjigama, svojim uspomenama i luksuznim nameštajem. Omiljeni kutak joj je mini dvorište – terasa u okviru doma, na kojoj svakodnevno uživa u kafi, a povremeno i treninzima.

– Upisala sam stan na sebe i prijavila se napokon na svoju adresu. To je na granici između Novog Beograda i Zemuna. Ja sam se odavno još nastanila u Beogradu, ali nije isto kad živiš kao podstanar i kad imaš nešto svoje – rekla je jednom prilikom Kaća.

Kaća Živković
foto: Ata images

Iako je sve opremila baš po svom ukusu, Kaća ne planira da nastavi život u ovom stanu. Ona će po izlasku iz porodilišta sa sinom i partnerom živeti na novoj lokaciji.

Blic


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE