Radio BalkanFox

Zet Nede Ukraden u ovakvom je odnosu sa taštom

Popularna pevačica Neda Ukraden izgradila je zavidnu karijeru o kakvoj mnogi koji se bave ovim poslom mogu samo da sanjaju, a ništa manje ispunjena nije ni na privatnom planu i najveću radost pričinjavaju joj najbliži članovi porodice sa kojma najviše voli da provodi vreme.

Zet Nede Ukraden u ovakvom je odnosu sa taštom

Najveće njeno bogatstvo jesu unučići koje su joj podarili ćerka Jelena i zet Nede Ukraden, Peca i pevačica ne krije koliko im je privržena, te da su Aleksandra, Neda i Dušan njen centar sveta.

Posebno mesto u Nedinom srcu zauzima izabranik njene naslednice Jelene koji je čak na ruci istetovirao pevačicino ime, a da neguju zaista harmoničan odnos, svedoči i njena najnovija objava na Instagramu.

Naime, zet Nede Ukraden, Predrag Peca Minović proslavio je rođendan, a pevačica mu se putem ove društvene mreže obratila emotivnim rečima.

– Dragi moj zete Peco, hvala ti što si divan suprug mojoj kćeri i najbolji otac mojim unucima. Hvala ti što si našu kuću ispunio svojom ljubavlju, pozitivnim duhom i što si i meni podrška u teškim i dobrim trenucima.

– SRETAN TI ROĐENDAN i da nam još dugo živiš u sreći i u zdravlju i uzivaš u onome što te ispunjava ljubavlju! Tvoja tašta Neda – napisala je balkanska muzička zvezda uz fotografiju sa ćerkom i zetom i jasno pokazala odnos prepun poštovanja.

Zet Nede Ukraden nikada nije krio koliko poštovanja gaji prema majci svoje žene

Inače ćerka i zet Nede Ukraden iz velike ljubavi dobili su troje dece nakon mukotrpne borbe za potomstvom, dok Peca iz prvog braka ima i ćerku Milicu.

Zet Nede Ukraden

O tome kako funkcionišu, Neda je jednom prilikom govorila za medije:

– Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao – ispričala je jednom prilikom Neda, čiji potpis takođe trajno krasi Pecinu ruku.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE