Radio BalkanFox

Otac bacio ćerku neplivača u vodu


 Na snimku se vidi kako otac stavlja mišiće za plivanje na ruke svoje ćerke, ali oni su bili preveliki za njene ruke. Kada ju je nonšalantno bacio preko ograde u more, mišići su skliznuli sa njenih ruku, ostavljajući je da potone.

Snimak se završava pre nego što se vidi šta se dalje desilo, ali se pretpostavlja da je devojčica instinktivno izronila i da je sve prošlo bez posledica.

Ipak, mnogi su bili šokirani i ogorčeni ovakvim načinom ‘učenja’ plivanja.

Komentari na društvenim mrežama su bili oštri. Mnogi su smatrali da je otac postupio neodgovorno i nesavesno, neki su čak zahtevali da bude kažnjen.

Jedan od komentara je glasio: „Nije svako za decu“, dok su drugi istakli da bi majka u ovakvoj situaciji bila u vodi, spremna da pomogne detetu.

S druge strane, neki su pokušali da opravdaju oca, tvrdeći da su i sami tako naučili da plivaju, uz izreke poput „tako se deca uče da plivaju“ i „na muci se poznaju junaci“.

Jedan korisnik je komentarisao: „Srbi moji dragi, tako se deca uče da plivaju“, dok je drugi podelio svoje iskustvo: „Mene ćale bez ‘mišića’ izbacio na sred Dunava iz čamca. Kaže tako je i njega deda. Preživeo sam i naučio da plivam“.

Međutim, jedan od komentara je bio posebno surov, opravdavajući ovakav čin rečima: „Gospodin. Tako i treba. Deca su mnogo meka danas“.

Incident je izazvao široku diskusiju o metodama roditeljstva i odgovornosti, s različitim stavovima i emocijama koje su podeljene među korisnicima interneta.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE