Radio BalkanFox

Ko je plavuša koju su sa Cecom sumnjičili za proneveru miliona?

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svoj privatni život oduvek je javno prikazivala, te se o njenom članovima porodice mnogo toga zna.

Njena deca su i sama deo javnog sveta i domaće estrade, dok se sestra Lidija Ocokoljić, koliko je mogla, držala dalje od kamera. Nju veoma retko viđamo, a gotovo nikad bez sestre Cece, sa kojom i živi. Skoro 20 godina je udata za fudbalera Predraga Ocokoljića sa kojim je dobila četvoro dece.

Lidija Ocokoljić
foto: Damir Dervišagić

Ostala je da se prepričava anegdota sa Cecinog i Arkanovog venčanja, kada je Lidija „prodavala mladu“ i, kako tvrde svedoci, pošteno „tvrdila pazar“. Na kraju je mladoženja skinuo sa ruke zlatan sat i prsten, a potom su to učinili i njegovi prijatelji. Tada mu je predala sestru.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Shutterstock

Pričalo se da je Željko Ražnatović Arkan „prezao“ od Lidijinog oštrog karaktera, dok je uz sestru bila i u najtežim trenucima. Sestre su bile zajedno i kada je u „Interkontinentalu“ izvršen atentat na Arkana i pokušavale da mu ukažu pomoć do dolaska lekarske ekipe.

„Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog do poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome“, pričala je pevačica.

Veljko Ražnatović, Lidija Ocokoljić
foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Cecina deca su jako vezana za tetku, dok ju je Veljko čak i istetovirao na grudima.

Ceca se jednom prilikom dotakla i teme nekretnina, kao i problema iz prošlosti kada su ona i njena sestra Lidija Ocokoljić optužene za proneveru velike sume novca.

„Moju sestru i mene su proglasili lopovima. Rekoše da sam silne milione sa sestrom proneverila, a ona nema ništa. I ja koja radim 30 godina, ozbiljan porez plaćam, pa nemam ni pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali… Kad god je poreska inspekcija i provera uvek sam ja prva na udaru. Uvek se češlja poreklo moje imovine, moji koncerti…“, objašnjavala je.

kurir.rs/mondo

Bonus video:



00:15

Ceca sa njima uživa na Kipru


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE