Radio BalkanFox

Španska princeza Leonor ima razbijeni mobilni

SEDI NA MILIONIMA, A NOSI... Španska princeza uhvaćena na tribinama u PARIZU, kad je podigla ruku svi su videli NJENO PRAVO LICE

Španska princeza Leonor nosi razbijeni mobilni, Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Španska princeza sa svojom sestrom je posetila Pariz i Olimpijske igre, a ono što su svi primetili je njen razbijeni mobilni telefon, ali i opuštenost. Definitivno se nije osvrtala na znatiželjne poglede.

Iako je reč o budućoj kraljici, koja itekako mora da pazi na svoje ponašanje u javnosti, princeza Leonor (18), baš kao i njena godinu dana mlađa sestra, Sofija, ne može da pobegne od činjenice da je ona prvenstveno tinejdžerka i tako se, kad god može, i ponaša.

Naime, dokaz tome su i fotografije snimljene tokom Olimpijskih igara, kada su dve sestre koje su i najbolje prijateljice, navijale za Španiju koja je igrala odbojku na pesku protiv Holandije.

Inače, Leonor i Sofija savršeno su se uklopile u navijače na tribinama, nasmejanih lica, a snimile su i nekoliko selfija za uspomenu.

Upravo su taj trenutak uhvatili i vešti fotografi, a samo jedan pogled bio je dovoljan da se vidi koliko je „kriza“ prošao mobilni u vlasništvu princeze Leonor, odnosno padova otkako je u njenim rukama.

Zaštitno staklo na mobilnom poprilično je istrošeno i svedoči brojnim padovima, ali Leonor se time nije zamarala.

Princeza nosi polomljen telefon
Princeza nosi polomljen telefonfoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dobro raspoloženje nije joj ništa moglo pokvariti, pa ni trenutak kada su ih gledaoci na tribinama prepoznali i poželeli da se fotografišu s njima za uspomenu.

Podsetimo, nakon povratka španske reprezentacije u domovinu, kralj Filip, kraljica Leticia, princeze Sofija i Leonor pozvali su prvake Evrope na proslavu. Dočekali su ih u dresovima, rukovali se s njima i čestitali im sve po kraljevskom protokolu. Ipak, kralj i kraljica pali su u drugi plan zbog princeze i jednog fudbalera. Naime, španski tabloidi već godinama nagađaju da je princeza Leonor, inače buduća kraljica Španije zaljubljena u reprezentativca Pabla Martína Páeza Gavira, poznatijeg kao Gavi.

Naime, te priče traju već jako dugo, a govorilo se i da je Gavi odbio princezu, da su raskinuli, ali i da su još uvek zajedno. U pitanju su bila razna nagađanja. Na prijemu reprezentativaca, Leonor i Gavi su se rukovali, a zatim i stajali blizu jedno drugog, a ekipa na društvenim mrežama odmah se bacila na smišljanje idealnih scenarija.

„Gavi ne može da prestane da gleda u Leonor,“ napisao je jedan od pratilaca.

„Zatreskao se,“ dodao je drugi.

„Gavi gleda šta je izgubio,“ zaključio je treći.

(Kurir.rs/Večernji/J.M.)

Bonus video:



17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE