Radio BalkanFox

Sestre Mićalović nerazdvojne su

Sestre Mićalović nerazdvojne su

Sestre Mićalović, Sloboda i Dragana važe za jedne od najpopularnijih domaćih glumica, a na događajima se neretko pojavljuju u pratnji najstarije Mirjane.

Sestre Mićalović – Mirjana se ne eksponira previše

Mirjana Mićalović se za razliku od svojih sestara ne bavi javnim poslom, ali je zbog neverovatne sličnosti sa Slobodom i Draganom često izazivala pažnju.

Pročitajte Porodična tajna – Sestru poznatu lepoticu i bogatašicu Sloboda i Dragana Mićalović ne pominju

Naime, ona se povremeno sa njima pojavljuje na događajima, te je jasno da im je velika podrška, ali se opredelila za drugačiji put, te radi u EPS-u. Sestre Mićalović viđene su zajdnona rođendanima proslavama, ali niko do sad nije upoznao Mirjaninu jaču polovinu.

Sestre Mićalović svet novine svet portal Sestre Mićalović svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poput Slobode, ona je udata i ima dve ćerke, a glumice su jednom prilikom podelile zajednički porodičan trenutak, te smo mogli da vidimo kako izgleda Mirjanin suprug Saša.

Pročitajte Dragana Mićalović rasplakala majku, mesecima od nje krila da je kupila stan – Zavirite u kakvom raju sad uživa (foto)

Sve tri sestre Mićalović nasledile su lepotu od majke Milice, koja im je najveća podrška od kako su ostale bez oca, inače glumca, Dragana Mićalovića kada je preminuo usled teške bolesti.

Podsetimo, Sloboda je u braku sa Vojinom Ćetkovićem dobila bliznakinje, Milu i Veru, a kako je nedavno otkrila one imaju potpuno drugačija interesovanja, pa jedna već duže vreme trenira rukomet, dok druga moderni ples.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova rs

FOTO: ATA images




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE