Radio BalkanFox

Zdravstveno stanje Jane Todorović zabrinulo porodicu i fanove

Jana Todorović važi za jednu od najangažovanijih folk pevačica, a njene pesme nezaobilne su na raznim proslavama i veseljima, te ne čudi što i ovog leta radi punom parom i doslovno ne staje.

Zdravstveno stanje Jane Todorović zabrinulo porodicu i fanove

To što nema letnju pauzu i vremena za predah, uticalo je na zdravstveno stanje Jane Todorović koja je nekoliko puta čak kolabirala, te zabrinula kako članove porodice tako i brojne fanove.

Pevačicu su naši fotografi uslikali kada se nedavno vratila sa nastupa koji je imala u inostranstvu, a iako je delovala veoma dobro, Jana je sa aerodroma otišla pravo u kliniku gde je dobila vitamine.

Zdravstveno stanje Jane Todorović sada je njen prioritet

Po svemu sudeći, ona je naučila lekciju, te je zdravstveno stanje Jane Todorović njoj sada prioroitet i o istom veoma vodi računa.

Kako se neprijatnosti više ne bi događale, da bi se osećala što bolje i mogla da se posveti svom poslu u potpunosti, Jana sada sa nastupa odmah ide u bolnicu kako bi primila infuziju i sačuvala imunitet.

Zdravstveno stanje Jane Todorović

– Dosta radi, čak joj se zalomi da šest dana u nedelji radi, svaki dan u drugoj državi i to je i te kako naporno. Nekoliko puta joj je bio imunitet slab, pa je znala od nespavanja i umora samo da se sruši.

– Kako ne bi više doživljavala to, a i obećala je mužu i ćerki da će da se čuva, Jana čim dođe sa nastupa prvo ode na infuziju. Koktel sa vitaminima je osveži, povrati joj snagu i ona onda može još pet dana da radi bez problema – ispričala je za naš magazin Janina prijateljica.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE