Radio BalkanFox

Bivši zadrugar pati od retkog poremećaja, sve mu je teže da prihvati

Bivši učesnik „Zadruge“ Nemanja Đerić Đekson, na svom Instagram profilu je jednom prilikom saopštio da pati od retkog poremećaja, koji se zove parosmija.

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški
Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški • youtube




Nemanja Đerić Đekson i Milan Milošević
Nemanja Đerić Đekson i Milan Milošević

Kako je napisao na svom storiju, ima poremećaj ukusa i mirisa, te je na posebnom režimu ishrane, ali je dodao da se i pored toga, oseća jako loše.

– Inače, Parosmija je ukratko poremećaj nerva za ukus i miris. Zapravo distorzija mirisa i ukusa. U prevodu, sve smrdi na neki trulež i metal i s***a.. Bolest je nova i polako ćete da se upoznajete sve više sa njom. Znači, nije gubitak ukusa i mirisa, to je blagoslov ovoga što ja imam. Prošlo je par meseci od kad živim na par vrsta namirnica i mogu vam reći da se osećam očajno jer za sad ne postoji lek, a hrana je jako bitna u našim životima – napisao je Nemanja.

Nemanja Đerić Đekson
Nemanja Đerić Đekson

Podsetimo, reper i pevač Đekson bio je učesnik rijalitija „Zadruga 1“, a nakon izlaska iz iste, ozbiljno se bacio na rad u studiju, ali i treninge od kojih ne odstupa ni pod tačkom razno, o čemu najbolje svedoče (uglavnom) golišave fotke koje redovno kači na svom Instagramu.

Bonus video:

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE