Radio BalkanFox

“MOJA ŽENA JE PET GODINA BILA SA ANDRIJOM MILOŠEVIĆEM” Influenser priznao: “Volio bih da ga upoznam”

Influenser Jovan Radulović Jodžir nedavno je šokirao javnost kada je rekao kako je njegov otac varao njegovu majku sa Ksenijom Pajčin, a sada je izneo novi detalj iz privatnog života njegove supruge koji je sve iznenadio.

Jovan Radulović Jodžir uživa dugogodišnjem braku sa suprugom Irenom sa kojom ima dvoje dece, a sada je rekao da je njegova žena u prošlosti bila u dugoj vezi sa Andrijom Miloševićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jodžijewa žena (@irenaradulowic)

– Andriju strašno cenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Voleo bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svetu koja postoji. Ja ženi često kažem “Tebi Irena ceo život u smehu prošao. Smejala se sa njim pet godina, sad sa mnom deset”. Ona nije njega ostavila zbog mene, nas dvoje smo počeli da se viđamo dve godine nakon njihovog raskida.

Inače, Irena radi kao voditeljka na jednoj crnogorskoj televiziji, ona je zaprosila influensera, a više o njenom žviotu možete pročitati u odvojenoj vesti.

 

“Moj tata je bio sa Ksenijom Pajčin”

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi, i koji retko govori o svojoj privatnosti, pa je mnoge iznenadila njegova ispovest o ocu i pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin.

Radulović je ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom, i tom prilikom otkrio brojne šokantne detalje, a tim povodom se oglasila i njena sestra Mia.

– Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte – napisala je Mia.
Andrija Milošević se tajno oženio.

(Hype)

BONUS VIDEO:




Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE