Radio BalkanFox

FILM DANA „Pad Olimpa“ – Alo.rs

Snajper: Specijalne operacije

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Snajper: Specijalne operacije

Specijalna vojna jedinica pod vođstvom narednika Vika Mosbija, uz pomoć izvrsnog snajperiste, narednika Džejka Čandlera, u toku je specijalnog zadatka u udaljenom avganistanskom selu gde treba da oslobode američkog kongresnika kog su oteli Talibani. Zadatak spasavanja uspešno je odrađen, ali Džejk, kog u unakrsnoj vatri odvoje od ekipe, ostane da pomogne ranjenom vojniku. Narednik Vik Mosbi pokušava da ubedi pukovnika Džeksona da ga pusti i spase vojnike, ali moraju da vrate kamion pun municije koji bi mogao biti veoma bitan u vojnoj bazi. Uloge Žan Klod van Dam, Stiven Sigal.

Pad Olimpa

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Pad Olimpa

U ovom napetom akcionom trileru bivši pripadnik specijalnih jedinica Majk Bening morao je zbog posledica tragične nesreće u kojoj su učestvovali sam predsednik i prva dama SAD-a napustiti mesto predsedničkog telohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Belu kuću, Bening se nađe zatočen unutar njenih zidova. Nema drugog izbora već da se bori protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsednika i sprečio izbijanje opšteg ratnog stanja. Uloge: Džerard Batler, Aron Ekhart, Morgan Frimen.

Zavera senki

Foto: IMDB

 

 

22.00 RTS1

Zavera senki

Bobi Bišop je specijalni asistent predsednika Sjedinjenih Država. Na ulici slučajno sretne svog prijatelja, profesora Počenka, i ovaj mu ispriča da je u Beloj Kući na delu zavera. Odmah potom, profesor bude ubijen.  Sada su zlikovci Bobiju za petama jer samo on zna šta se sprema. Bišop ne samo da mora da sačuva život, već i da spreči zaverenike u ispunjenju svog cilja. Bobi Bišop ne zna kome da veruje… Uloge: Čarli Šin, Donald Saterland, Linda Hamilton.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE