Radio BalkanFox

Višnja se posvađala sa sestrom oko letovanja

Iako su izgledali srećni što su stigli, situacija se brzo promenila. Višnja je stavila celu kuću na raspolaganje svojoj sestri, misleći da će se ona brinuti o sebi Sami i prilagoditi se sopstvenom ritmu.

Međutim, sestra se ubrzo povukla i na kraju otišla bez pozdrava, uvređena što Višnja nije preuzela ulogu domaćice koja bi ih snabdevala hranom i služila.

„Samo sam nazvala još jednom i pitala šta ima da mi kaže, a onda mi je rekla da smo ih ignorisali i da u kući nema ničega. Možete li da verujete? Strašno je znati zašto je bila uvređena, ali mogu da živim sa tim. Ne znam da li i ona to može „, kaže nam ona.

Višnja je bila šokirana kada je saznala da je razlog prekida komunikacije bio taj što medicinska sestra nije dobila tretman koji je očekivala – punu uslugu, kao da su gosti u hotelu, piše mojevrijeme.hr. 

Od tada, Višnja više ne pokušava da uspostavi kontakt sa njom, prihvatajući da je njihova veza prestala zbog nesporazuma koji joj je još uvek teško razumeti.

porodica

Foto: Shutterstock

 

Gospođa Višnja je dalje otkrila da su, uprkos dugogodišnjoj napetosti između nje i njene sestre, njihova deca nastavila da održavaju normalan odnos.

Njihova, sada odrasla, deca se pozdravljaju kada se sretnu i čestitaju jedni drugima rođendane, bez ikakve zle krvi među njima.

Višnja naglašava da njihovi roditelji nisu odgajali decu na način koji bi podsticao sukobe, već su uvek podsticali porodična okupljanja i druženja. Zato joj je teško da shvati šta je moglo da izazove njenu sestru da je prezire toliko godina.

Višnja misli da bi razlog mogla biti ljubomora jer ima kuću na moru, ali joj ipak zvuči neverovatno da bi to bio dovoljan razlog da prekine vezu.

Ona razmišlja o tome kako je moguće da medicinska sestra jednostavno nije dobila uslugu koju je očekivala, što je možda dovelo do osećaja povređenosti i distanciranja.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE