Radio BalkanFox

Hrvat zaprosio Kanađanku – Alo.rs


Džošua je zaprosio svoju devojku Franu Ugarković, koju je upoznao putem TikToka, na ostrvu Martha’s Vineyard u Atlantskom okeanu, na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država.

Pripreme za ovaj poseban trenutak počele su još od ranog jutra, kada je Jošua nervozno pripremao sve detalje, uključujući i angažovanje fotografkinje iz Srbije kako bi ovjekovečio trenutak.

Veridba se odigrala na plaži, gde je Frana, ugledavši Džošuu, bila preplavljena emocijama i zaplakala od sreće. Nakon što joj je poklonio cveće, Jošua je kleknuo i postavio pitanje na koje je ona sa oduševljenjem odgovorila.

Džošua, koji se doselio u Hrvatsku sa 12 godina, pohađao je srednju školu u toj zemlji, ali se kasnije vratio u Kanadu na studije industrijskog dizajna.

Iako je diplomirao u Kanadi, odlučio je da se vrati u Hrvatsku, koju sada smatra svojim domom. Osnovao je IUTD Studios i u saradnji s Infobipom predstavio pametni duks pre dve godine.

Frana Ugarković, njegova buduća supruga, rodom je iz Rijeke, ali je odrasla u Bahreinu, maloj ostrvskoj državi pored Saudijske Arabije.

Aktivna je u tenisu i putovala je po svetu na turnire, što joj je omogućilo da dobije stipendiju za fakultet u Americi, gde je studirala finansije na Kalifornijskom univerzitetu. 

Ova romantična i emotivna priča osvojila je srca mnogih i pokazala da prava ljubav ne poznaje granice.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE