Radio BalkanFox

Monika Beluči i Tim Barton u Veneciji

Monika Beluči opčinila sve u Veneciji: Stigla je tik pred početak festivala, a svi govore o jednom detalju - neverovatno

Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italijanska glumica Monika Beluči decenijama važi za jednu od najpoželjnijih žena šoubiznisa. Ma koliko mlađe koleginice bile zgodne i zavodljive, retko koja uspe da joj parira.

Monika Beluči i Tim Barton privukli su veliku pažnju u Veneciji
Monika Beluči i Tim Barton privukli su veliku pažnju u Venecijifoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Gde god da se pojavi, Monika privlači najviše pažnje. Tako je bilo u ovog puta. Naime, ona je danas stigla u Veneciju gde će se od sutra održati filmski festival. Monika se pojavila u belom odelu i crnoj košulji, a društvo joj je pravio Tim Barton koji je bio u klasičnom crnom odelu. Glumica je ponovo pokazala svoju prirodnu lepotu i to da nije podložna trendu estetkih operacija te da prirodno stari, a s godinama izgleda sve bolje.

Novinari su ih odmah opkolili, ali i po neki fan koji je uspeoo na aerodromu da dođe do njihovog autograma. Nema sumnje da će na otvaranju festivala Monika ponovo zablistati u nekoj elegantnoj kombinaciji i haljini koja laska njenim oblinama, a po kojima je prepoznatljiva.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:



01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE