Radio BalkanFox

CRNOGORSKOG KOMIČARA POSLIJE OPERACIJE POTJERAO MALER! Nesreće se nižu, a on poručuje (FOTO, VIDEO)

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, koji je zadobio povrede skokom u bazen polako se oporavlja, ali Jovanu, poznatijem kao Jodžir, nešto ne da mira, pa ga je u ovom kratkom periodu zadesila još jedna nesreća.

Naime, oglasio se, za njega tradicionalnim putem – preko instagram naloga – u video snimku u kome je ispričao čitavu situaciju u kojoj je povređena njegova ćerka.

– Ja ceo svoj život živim transparentno i ne krijem ništa. Kao što vidite bolje sam, oporavljam se. Skinuo sam dren iz nosa, rana polako zarasta, ali sam tužan – poručio Crnogorac što je sve ostavilo u čudu.

– Nema čoveka kome nisam pomogao, sebe smatram dobrim čovekom i nikoga ne mrzim, baš nikoga. Neprijatelje sam imao, ali ne mrzim ih, svakoga volim i ako mogu svakome ću pomoći – poručio je, pa dodao – ali mi se nešto “obrnulo”.

– Da se ovako izrazim, nešto me je u**alo do bola, nešto mi se vraća, ali ne znam za šta – izjavio je komičar, pa nastavio – “Beka” mi je imala sinoć nezgodu, otkuinula je deo prsta, pa je operisana sinoć. Evo tata se nalazi u bolnici, ona u dečjoj bolnici sa majkom, oporavlja se – kroz suze objašnjava Crnogorac.

– Malo emotivno, nemojte m izameriti, ja to ne mogu da držim u sebi, pa mi je lakše ovako. U svakom slučaju bićemo mi dobro i svima želimo dobro. Sve vas volim i svima vam hvala, samo mi držite palčeve da mi se beka oporavi i da ona bude dobro. Ona je tatina lavica i voli je tata najviše na svetu – zaključio je Jovan, a zatim su na video snimku usledile fotografije njegove ćerkice sa zavijenim šakama.

Kurir.rs


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE