Radio BalkanFox

Odbjegli MasterChefovi: ‘U 7. sezoni očekujte neočekivano’

Nova sezona, nova postava. Jedini ‘preživjeli’ iz prethodne tri sezone je Stjepan Vukadin – ‘mali od ribe’. Stiže ga u stopu ‘šaptač steakovima’ Mario Mihelj. A odmah kraj njega je i Goran Kočiš, čovjek koji je doveo prvu Michelinovu zvjezdicu u kontinentalnu Hrvatsku. Samo ćemo reći jedno – očekujte neočekivano u sedmoj sezoni ‘MasterChefa’.

– Nismo se ni trena premišljali, odmah smo prihvatili poziv da budemo dio žirija, jedva čekamo – kažu chefovi Mario i Goran.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/

U velikom intervjuu samo za Cafe otkrili su nam kako su se snašli pred kamerama, što se događa kad se kamere ugase, a i je li bilo razbijanja tanjura po putu. 

Tenu Nemet Brankov uskoro gledamo kao inspektoricu u novoj RTL-ovoj seriji ‘Sjene prošlosti’, a Emir Imamović Pirke ispričao nam je kako je došao na ideju o krimi seriji ‘Bijeli put’. 

Foto: PROMO

U vremeplovu smo se prisjetili ‘kraljice srca’, Lady Diane, čija je smrt tog 31. kolovoza 1997. potresla cijeli svijet. Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea.

848642210

Foto: PROFIMEDIA



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE