Radio BalkanFox

Ispovest Vukašina Brajića tera suze na oči

Ispovest Vukašina Brajića tera suze na oči

Muzičar Vukašin Brajić popularnost je stekao učešćem u muzičkom rijaliti šouu “Operacija trijumf”. Kako se poslednjih godina nije mnogo pojavljivao u javnosti malo ko je znao kroz šta prolazi u privatnom životu, a ispovest Vukašina Brajića u jednom podkastu rastužila je sve.

Ispovest Vukašina Brajića svet portal svetIspovest Vukašina Brajića svet portal svet

Ata images

Kako je sam priznao, ovaj pevač se borio sa depresijom, zbog koje je početkom prošle godine pokušao da sebi oduzme život.

Ispovest Vukašina Brajića je potresna

– Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto – priznao je Vukašin.

Ispovest Vukašina Brajića svet portal svetIspovest Vukašina Brajića svet portal svet

Ata images

– Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA.

Pročitajte Bojan Tomović smešten na psihijatriju, sumnja se na pokušaj samoubistva – Oglasio se pevač pa objasnio šta se desilo 

– To je momemnat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam – ispričao je Vukašin u podkastu “Pričaonica Sanje Ćulibrk”.

@princ.planet.podcast” Bio sam na VMA, na ispiranju, nakon pokušaja da sam sebi oduzmem život ” Nikad više! – Vukašin Brajić, najiskrenije o životnim bitkama! Pričaonica Sanje Ćulibrk!♬ original sound – Princ Planet

Muzičar je svoj priču ispričao kako bi pružio podršku svima koji se bore sa depresijom uz savet da potraže pomoć stručnjaka kako bi se lakše izborili s njom.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, TIK TOK




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE