Radio BalkanFox

Saveti za pomračenje meseca 18.9.

Takva pomračenja donose period intenzivne koncentracije energije, često izazivajući izlazak potisnutih emocija na površinu.

Tokom ovih perioda, ljudi su skloni suočavanju sa svojim skrivenim strahovima i emotivnim sukobima, što može dovesti do neočekivanih odluka ili promena.

Ovo pomračenje se smatra „karmičkim iskupljenjem,“ pružajući priliku za suočavanje i prevazilaženje strahova, zahvaljujući uticaju Severnog lunarnog čvora u Ovnu.

Lavovi, u ovom periodu, mogu biti posebno pogođeni i suočiti se sa važnim životnim odlukama koje će im otvoriti vrata lepšem periodu.

Mesec u Ribama doprinosi introspektivnoj energiji, pomažući ljudima da shvate svoje nedostatke i pozivajući ih da obrate pažnju na svoje snove i intuiciju.

Bes

Foto: Shutterstock

 

Ovaj astrološki period sugeriše da će iracionalna strana ličnosti postati dominantna, sa jakim uticajem vodenih znakova na Mesec, Mars, Saturn i Neptun.

Da biste preživeli ovaj intenzivan dan, preporučuje se izbegavanje oštre kritike i stroge samodiscipline, kako ne biste dodatno opteretili situaciju.

Umesto toga, budite radoznali i otvoreni za nove načine razumevanja sebe i sveta, inspirišući se energijom vodenih znakova.

Vođenje unutrašnjeg dijaloga sa sobom može pomoći u održavanju emocionalne ravnoteže i učenja važnih karmičkih lekcija.

Takođe, važno je poštovati svoja osećanja i ne raditi ništa što bi se moglo doživeti kao izdaja sebe.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE