Radio BalkanFox

Muškarac greškom poslao poruku – Alo.rs

Pre 12 godina, dok je bio u vezi sa strastvenom i dramatičnom ženom, Britanac se počeo viđati s drugom ženom koja ga je privukla svojom smirenošću, ali nije u njemu budila istu strast kao prva.

Kada je njegova prva devojka saznala za drugu vezu, izjavila mu je ljubav i pozvala ga da živi s njom.

Pijan, on je želeo da odgovori na njenu poruku i izrazio je svoje duboke emocije prema njoj, ali greškom je poslao poruku svojoj tadašnjoj devojci, koja mu je odmah uzvratila ljubav.

U panici i nesigurnosti, on je odlučio da ostane s devojkom koja je dobila poruku, iako je uvek osećao da to nije prava ljubav, piše the sun. 

nervozan muškarac

Foto: Shutterstock

 

Sada, posle 10 godina braka, on se oseća nesrećno i ne može prestati da misli na svoju bivšu ljubav. Postavlja se pitanje šta bi trebao da uradi dalje, kako bi rešio svoje emocionalne konflikte i pronašao sreću.

Terapeut mu je savetovao da prestane da se oseća kao pasivna žrtva situacije i da preuzme kontrolu nad svojim životom. Posle decenije zajedničkog života, važno je da raščisti svoja osećanja sa suprugom.

Ako je njihov brak došao do tačke gde je dosadan i lišen strasti, on treba otvoreno da razgovara sa suprugom o svojim osećanjima ili da razmisli o razvodu.

Afera sa ženom iz prošlosti nije rešenje za sadašnje nezadovoljstvo i neće doneti dugoročnu sreću ni njemu ni njegovoj supruzi.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE