Radio BalkanFox

FILM DANA „Nežnost“ – Alo.rs

Sistem

Promo RTS

 

 

23.40 RTS2

Sistem

Dva najbolja prijatelja s Dorćola, Semestar i Kvartal, pored svakodnevnog dangubljenja s drugarima iz kraja, pokušavaju da pronađu način kako da brzo i lako dođu do novca koji bi im promenio život iz korena. Semestar je student filozofije koji dobro poznaje računare, te sticajem okolnosti s Kvartalom ulazi u sistem multilevel prodaje. Ubrzo počinju da smišljaju način da prevare prevaranta i da ceo sistem preokrenu u svoju korist. Jureći za njim, prolaze kroz niz čudnih situacija, okruženi bizarnim i neobičnim ljudima. Uloge: Milan Veljković, Miloš Vlalukin, Nenad Nenadović.

Nežnost

Foto: IMDB

 

 

21.25 B92

Nežnost

Erik, šarmantni srednjoškolac, nakon žestoke svađe sa majkom ubija i nju i oca. Nekoliko godina kasnije Erikov slučaj hipnotiše mladu Lori, koju su godinama seksualno zlostavljali momci njene majke. Opčinjena Erikovim ubilačkim nagonom, Lori beži od kuće da ga pronađe. U međuvremenu detektiv koji radi na Erikovom slučaju nije ubeđen da on neće ponovo napasti… Uloge: Rasel Krou, Džon Foster, Sofi Traub.

Loše ponašanje

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Loše ponašanje

Osamnaestogodišnji Rik Stevens učiniće sve ne bi li zadobio ljubav Nine Penington. U svojoj misiji osvajanja Nine on će se povezati s njenim psihotičnim bivšim dečkom, s jednom napaljenom majkom, maničnim vlasnikom striperskog kluba, direktorom perverznjakom, sveštenikom, suicidalnom majkom i jednim svecem zaštitnikom. Ljubav nije laka! Uloge: Selena Gomez, Nat Volf, Meri Luz Parker, Elizabet Šu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE