Radio BalkanFox

FILM DANA „Smrdljiva bajka“ – Alo.rs

Smrdljiva bajka

Promo RTS

 

 

19.00 RTS2

Smrdljiva bajka

Moma je skitnica i pati od depresije. Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima. Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled. Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije. Ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Nije više ni važno. Važno je da joj je Moma pomogao da to preboli. Moma i Ema počinju da žive zajedno. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju život utroje. Uloge: Žarko Laušević, Jelen Đokić, Bojan Žirović, Petar Božović, Miloš Vlalukin.

Bratstvo lopova

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Bratstvo lopova

Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planira veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Anđelesu, i to žele da izvedu tačno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Anđelesa. Uloge: Džerard Batler, Pablo Šrajber, Fifti Sent.

Uhvati gringa

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Uhvati gringa

Kriminalac s dugim stažom juri u autu prema meksičkoj granici kako bi pobegao policiji i uživao u dugom godišnjem odmoru zahvaljujući uspešno odrađenom poslu, ali ništa ne ispada kako je planirao… Završava u ozoglašenom zatvoru „El Pueblito“ u kojem društvo iza rešetaka kontrolišu zatvorenici. Droga se prodaje bez skrivanja, posete su dopuštene stalno ako su čuvari potplaćeni… Uloge: Mel Gibson, Kevin Balmor, Hesus Očoa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE