Radio BalkanFox

Čuvena „Kosovka devojka“ vredna 50.000 evra: Na ruci Srđana Đokovića zasijao moćan sat koji dokazuje koliki je patriota



Zabava

Čuvena „Kosovka devojka“ vredna 50.000 evra: Na ruci Srđana Đokovića zasijao moćan sat koji dokazuje koliki je patriota

Otac Novaka Đokovića je čovek koji je odavno poznat po tome što ponosno ističe da je Srbin. Srđan je i ovoga puta oduševio mnoge jednim detaljem, i to onim koji nosi na ruci.

Srđan Đoković

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Srđan Đoković

Malo ko je ikada primetio sat koji nosi Srđan Đoković, a koji ima motive koje svako u Srbiji zna.

Blic preporučuje

Novakov tata je na dočeku olimpijaca nosio unikatni sat sa čuvenom slikom “Kosovka devojka” Uroša Predića.

U pitanju je skupoceni sat marke Franck Muller Vanguard V43 koji je rađen u limitiranom izdanju, a cena ovog sata je negde oko 50.000 evra.

Foto: Snežana Krstić, AP/John Walton / Ringier

Novak i Srđan

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u par navrata je pokazala koliko poštuje svekrvu Dijanu Đoković. Naime, Jelena je svojevremeno nakon velike Noletove pobede na „Australian Openu“, podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko „Majka“. Sa druge strane Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

Foto: Milan Ilić / Ringier

Jelena Đoković

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“ – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji „Dok anđeli spavaju“.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE