Radio BalkanFox

Neočekivano se pojavila u NJEGOVOM DRUŠTVU! (FOTO)


Glumica Dragana Mićalović je vremenom stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama, koji pomno prate svaki njen korak. Svaka njena nova objava tako izaziva veliko interesovanje, a poslednja je dočekana sa oduševljenjem od strane njenih 361.000 fanova.

Naime, lepa Gaga je izazvala pravu buru na svečanom otvaranju Sava Centra, kada je prošetala crvenim tepihom u elegantnoj, ali smeloj haljini sa čak četiri izreza. Dva smela izreza ispod grudi i dva kod nogu nisu ostavili nikoga ravnodušnim, a prisutni su komentarisali da Dragana nikada nije izgledala bolje.

Haljina je u gornjem delu bila u vidu topa, dok je imala otvore tik ispod grudi. Pratila je liniju tela, dok je po sredini butina imala dva ogromna šlica, pa su kompletne duge glumičine noge bile u prvom planu.

 

 

Iako je kreacija bila u crnoj boji, na Draganinom preplanulom tenu je savršeno stajala. Ceo autfit upotpunila je zlatnim sandalama visokih potpetica i diskretnim zlatnim nakitom.

Takođe, ono što je posebno privuklo pažnju jeste njeno društvo. Dragana se pojavila u društvu sestre Mirjane, koju javnost retko ima priliku da vidi i glumca Jadrana Malkoviča. 

– Ono kad srce zakuca jače – kratko je dodala ona opis uz serijal fotografija na svom Instagram nalogu. 

 

 

Fotografije su u rekordnom roku dobile više od 15.000 sviđanja.

– Dragana uvek odmereno, sa stilom, ničeg previše, a opet tako damski i se*si.

– Nikad bolje nisi izgledala.

– Božanstveni lik. Diše nežnošću, lepotom i šarmom.

– Dokazala si da ljudi mogu da budu savršeni!

– Ti si nas naučila da se snovi ostvaruju.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE