Radio BalkanFox

Kamila Parker u poseti baletskom studiju

Poznato je to da su Kamila Parker i Dajana Spenser godinama bile ljute suparnice. Nisu delile samo ljubav prema Čarlsu, to je bilo mnogo više.

Kamila je želela sve što princeza Dajana ima. Prvo joj je otela muža koji je sve vreme varao Dajanu sa njom. Kamila je nosila haljine koje je nosila Dajan, ali tu nije bio kraj.

Kamila je želela sve što je pripadalo Dajani
Kamila je želela sve što je pripadalo Dajanifoto: Profimedia, EPA / Vickie Flores

Kada je princeza Dajana u nesreći izgubila život, Kamila je Čarlsa dobila samo za sebe. Nakon smrti kraljice Elizabete II i smene na prestolu Velike Britanije, Kamila Parker insistirala je na tome da dobije titulu kraljice. To je i dobila.

Sada je udarila na nešto što je Dajani bilo veoma važno. Naime, danas je fotografisana u poseti studia engleskog nacionalnog baleta. Pričala je sa balerinama, uživala u tome da plešu samo za nju. Poznato je koliko je balet bio velika pasija Lejdi Di i mesto gde se sklanjala kada joj je potrebno mira.

Kamila u poseti balatskom studiju
Kamila u poseti balatskom studijufoto: Eamonn M. McCormack / AFP / Profimedia

Malo ko zna da Dajanina želja nikada nije bila da postane princeza. Ona je svoj životni poziv videla u plesu. Od malena Dajana je želela da bude balerina, ali ju je njena visina sprečila u tome. Dajanina profesorka baleta En Alan 2017. godine otkrila je kakva je bila saradnja sa princezom:

Kamilin udarac Dajani
Kamilin udarac Dajanifoto: Eamonn M. McCormack / AFP / Profimedia

Ples je bio u njenoj duši. Mogla sam da osetim čisto uživanje koje je balet izazivao u njoj. Pomagao joj je da se izbori sa svojim emocionalnim životom„, govorila je ona.

Jednom prilikom je i sama imala performans pred publikom, kada je već uveliko bila princeza od Velsa, i sa igračem Vejnom Slipom odigrala u pesmu „Uptown Girl“ Bilija Džoela, koju je sama odabrala.

(Kurir/M.J)

Bonus video:



00:10

Filip Baloš i Lejdi Gaga u Veneciji


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE