Radio BalkanFox

Dušica Jakovljević se slomila zbog smrti Bore Djordjevića

Sada će ispasti da ja kao stalno nešto plačem… Na koncertu ‘Riblje čorbe‘ sam bila prvi put kada sam imala dve i po godine, tata me odveo na koncert… Ja mislim i dalje da se to nije dogodilo… Imam taj odbrambeni sistem kada je reč o smrti dragih ljudi, tako da… Imala sam prilike da ga upoznam, mislim da sam davno radila sa njim. Još ne mogu da prihvatim njegovu smrt. Trudila sam se da ne pratim portale… Ne mogu još da prihvatim da je preminuo. Bora Čorba je deo porodice, deo naše DNK – rekla je Dušica Jakovljević za Blic.

Blic preporučuje

Sahrana u subotu u Čačku

Iz kabineta gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, saopštili su termin sahrane Bore Đorđevića, ali i komemoracije.

– Komemoracija će biti održana u Kulturnom centru Čačak, koji se nalazi na Trgu narodnog ustanka sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku, opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta – potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika Čačka.

Grupa od nekoliko desetina mladih Čačana spontano se okupila kod takozvanog Borinog ćošeta preko puta Gradskog parka i pevala pesme legendarnog rokera.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE