Radio BalkanFox

Kristijanova žena na venčanju njegovog sina iz haljine prešla u odelo pa u stilu Al Kaponea kitila muzičare

Bivši učesnik „Zadruge„, Kristijan Golubović, juče, 5. septembra, oženio je najstarijeg sina, Lazara.

Crkveno venčanje održalo se u strogoj tajnosti, u Sabornoj crkvi u Beogradu, gde se okupila najbliža rodbina i prijatelji.

Kristijanova supruga, takođe bivša rijaliti učesnica, Kristina Spalević, bila je jedna od najveselijih gostiju, a sada je na njenom Instagramu otkrila delić atmosfere.

Nesumnjivo je da se dobro zabavljala, a u jednom trenutku se presvukla pa je iz crne elegantne haljine prešla u crno odelo, propraćeno kravatom u istoj boji i belom košuljom.

Al Kapone lično – stoji u opisu jednog njenog storija, a već na sledećem nam je pokazala kako kiti muzičare u masi ljudi.

Je l’ me vidite? – napisala je ona u šaljivom stilu.

Takođe je objavila i fotografiju sa Kristijanom i jednom ženskom osobom, gde sve troje u ustima imaju tompus, koji je Kristini itekako pristajao, zbog njenog stajlinga.

Podsetimo, ekipa Telegrafa je prisustvovala ceremoniji u crkvi, pa je ekskluzivno uslikala Kristijana koji je kasnio na venčanje svog sina.

Nakon što je njegov naslednik izgovorio sudbonosno „da“, Golubović je stao pred naše kamere.

Mladenci su zahtevali da sve bude inkognito, lagana priča, ne mnogo pompe, dva mala mercedesa, eno ih tamo. Ja sa mojom suprugom i njegovom braćom i on sa svojom izabranicom – rekao nam je Kristijan, pa otkrio kakva je snajka, te da li će se uskoro ostvariti u ulozi dede, što možete pogledati u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE