Radio BalkanFox

Emisija DANA „Elita 8 – useljenje“

Elita 8 – useljenje

Promo Pink

 

 

21.00 Pink

Elita 8 – useljenje

Jedina stvar o kojoj region bez prestanka priča 365 dana u godini je rijaliti „Elita 7”. Najintrigantniji rijaliti na ovim prostorima odobara rekorde na društvenim mrežama, dok je po gledanosti apsolutno bez konkurencije. A nova sezona, koja nosi naziv „Elita 8“, preti da nadmaši sva očekivanja i postavi nove standarde među rijaliti formatima. Iza jednog od najvećih projkata TV Pink stoji produkcija koja je od šest sezona „Zadruge” do prve sezone „Elite 7” pomerala granice – kada je reč o kastingu, zadacima i tehničkim inovacijama. Velika iznenađenja najavljena su za „Elitu 8”, a region već s nestrpljenjem očekuje da sazna ko su učesnici čije će živote  pratiti uživo pred kamerama narednih 10 meseci. Voditelji: Dušica Jakovljević, Ana Radulović, Ivana Šopić, Maša Mihailović, Milan Milošević, Darko Tanasijević.

Džek Ričer

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Džek Ričer

Istražitelj dublje ispituje slučaj vojnog snajperiste koji je naizgled nasumično ubio pet osoba. Policija na osnovu nađenih tragova brzo hapsi snajperistu i slučaj deluje jednostavno. Međutim, umesto da prizna, osumnjičeni samo traži Džeka Ričera. Ričer živi povučeno, ali pošto je video vest, dolazi u grad. Iako izgleda da će samo potvrditi nalaze, Džek Ričer sumnja u prelako nađene tragove, pa i to da su žrtve nasumično odabrane. Kako istraga napreduje u neočekivanom pravcu, da je uhapšeni zapravo nevin, Džek Ričer shvata da je istina još komplikovanija… Uloge: Tom Kruz, Rozamund Pajk, Ričard Dženkins, Verner Hercog.

Cena života

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Cena života

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pola Getija koji je otet, a njegova majka Gejl pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija, ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu? Uloge: Mišel Vilijams, Kristofer Plamer, Mark Valberg.

Najgora osoba na svetu

Foto: IMDB

 

 

19.45 RTS2

Najgora osoba na svetu

Film prati četiri godine u životu Džuli, mlade žene koja plovi kroz turbulentni ljubavni život i bori se da pronađe svoj put u karijeri, što joj pomaže da realno sagleda ko je ona zaista. Uloge: Renate Rensve, Anders Danijelsen Lije, Marija Gracija di Meo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE