Radio BalkanFox

Olja Crnogorac tvrdi da je bila pod crnom magijom: „Našla sam crnu vunicu u mašni“



Zabava

Olja Crnogorac tvrdi da je bila pod crnom magijom: „Našla sam crnu vunicu u mašni“

Nekadašanja voditeljka Olja Crnogorac veoma je aktivna na Tiktoku gde sa pratiocima deli priče iz svog života.

Olja Crnogorac

Foto: screenshot

Olja Crnogorac

Ona je jednom prilikom šokirala sve kada je ispričala da je prošla kroz agoniju zbog bivše drugarice, koja joj je navodno bacila crnu magiju.

Foto: Milan Ilić / Ringier

Olja Crnogorac

Kako je ispričala, tadašnju prijateljicu je upozala u izlasku, a zatim su krenule intezivno da se druže. Međutim, kako joj ispričala, ona joj nikada nije želela dobro.

„Ona je htela moj život i da bude ja. Volim žene, volim da se družim sa njima, i moj krug nije toliko zatvoren, kada vidim da neko ima problem, volim da pomognem, pa tako i njoj. Upoznala sam je u noćnom izlasku, reč po reč, otišle smo na ručak, putvanja, postale smo bliske…“, počela je Olja i dodala:

„Uzimala je moje stvari bez pitanja, našla sam joj posao… U njenom društvu svaka moja priča bila je izvrnuta podsmehu, ruglu… Polako sam shvatala da me potajno mrzi. Ofarbala se u moju boju, koristila moje poštapalice i izlazila krišom sa mojim prijateljima… Uvek sam joj bila tema ja, koliko sam loša, pokvarena i još sijaset loših epiteta. Kada je pitaju što se druži sa mnom kad sam takva, govorila je da me žali“.

„Našla sam crnu vunicu“

Olja je ispričala i šta joj se dogodilo zbog ovog prijateljstvo.

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Olja Crnogorac – Na gajbi kod

Jednom sam u svom nakitu našla vunicu vezanu u mašnu. Pomislila sam da je nešto od nakita, ali nije. Tih noći sam se preznojavala dok sam spavala, imala lucidne snove, a tokom dana bila svadljiva i razdražljiva. To je uticalo na moje odnose na poslu i sa momkom, kao da se sve raspadalo dok je ona cvetala. Zdrav razum mi nije dozvoljavao da shvatim da su to neki hokus-pokusi. Odnela sam tu mašnu nekoj ženi koja je rekla daje to uradila neka žena koja me iskonski mrzi i da mi želi da mi se ceo život veže u jedan čvor. Šta je ta žena uradila sa tom čvorom ne znam, ali tu noć sam spavala ko beba“, podelila je ona sa pratiocima.

VIDEO:Olja Crnogorac pokazala izvajano telo


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE