Radio BalkanFox

Ko je Branislav Grujić, drugi suprug Branke Nevistić?

U Plavoj dvorani Sava centra na baletskom spektaklu pojavila se Branka Nevistić, zagrljena sa svojim suprugom, s kojim deli prelepu ljubavnu priču.

Branka Nevistić Grujić i njen suprug Branislav Grujić
Branka Nevistić Grujić i njen suprug Branislav Grujićfoto: M.M./ATAImages

Nekadašnja voditeljka Branka Nevistić Grujić bila je jedno od omiljenih televizijskih lica, a danas je retko možemo videti u javnosti. Ipak, razlog zavto jeste njena porodična idila, a reflektore je zamenila mirnijim životom.

 

Branka je važila za jednu od najlepših voditeljki, a prvi put se pred malim ekranima pojavila na BK televiziji pre gotovo dve decenije.

 

Čak i dok je bila čuveno TV lice, Branka nije često o svom privatnom životu govorila u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste da je bila u ljubavi s Momčilom Lavrnićem, košarkašem, s kojim je dobila sina Luku, a koji se posle oženio našom poznatom pevačicom Anom Stanić.

 

Nakon kraha te ljubavi, Branka je upoznala ljubav svog života.

 

2014. godine Branka je uplovila u brak sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem, s kojim od tada uživa u skladnom braku i ljubavi.

Branka se pre 10 godina u Veneciji udala za biznismena na bajkovitom slavlju i nikada nije krila koliko je srećna.

 

Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim — rekla je Branka za domaće medije svojevremeno.

 

Par se ne viđa toliko često u javnosti, a sada su se pojavili zajedno u obnovljenoj Plavoj dvorani Sava centra, na baletskom spektaklu Raspućin u sklopu festivala OPERA & BALLET NIGHTS.

 





1 / 8 Foto: M.M./ATAImages

 

Ko je Branislav Grujić?

 

Brankin suprug je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća, navodili su mediji.

 

Ovaj par uživa u putovanjima, pa Brankin profil na društvenim mrežama obiluje fotografijama sa egzotičnih destinacija širom sveta koje je posetila sa svojim suprugom.

 

Branka i Branislav, inače, žive u u prelepoj kući u elitnom delu prestonice.

 

Nekadašnja voditeljka je jednom prilikom otkrila i kako izgleda zajednički život sa njenim izabranikom.

 

Blage je naravi i zato je uvek sve po njegovom — rekla je Branka pre nekoliko godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE