Radio BalkanFox

Odmah nakon ulaska u Elitu 8, Anđela Đuričić raskrinkana


Anđela Đuričić se vratila u “Elitu 8” nakon diskvalifikacije u šestoj sezoni, izazivajući veliku pažnju publike svojim izgledom i novim prijateljstvima. Njeno ponašanje i odnosi sa starim poznanicima, poput Stefana Karića i Jelene Marinković, stavljaju je u centar pažnje i postavljaju pitanja o njenoj daljoj taktici u rijalitiju.

Anđela Đuričić, jedna od najintrigantnijih učesnica “Zadruge”, vratila se na velika vrata u osmu sezonu rijaliti šoua “Elita”. Njeno prisustvo je privuklo pažnju već u samom startu, ne samo zbog njenog povratka nakon diskvalifikacije iz šeste sezone, već i zbog njenog izgleda koji, kako mnogi komentarišu, nikada nije bio bolji.

Ono što je dodatno zaintrigiralo publiku jeste činjenica da je Anđela u rijaliti nije ušla sama, već je sa sobom ponela svog psa Snupija. Gledaoci se pitaju kako će se Andjela snaći u ovoj sezoni, s obzirom na njenu turbulentnu prošlost u prethodnim sezonama.

Anđela je učestvovala u “Zadruzi” dva puta, a njeni postupci u tim sezonama pokazali su potpuno različite strane njene ličnosti. U petoj sezoni, Anđela se predstavila kao devojka koja je zagovarala tradicionalne vrednosti i patrijarhalno vaspitanje. Njena smirenost i skromnost osvojile su veliki deo publike, što je kulminiralo osvajanjem trećeg mesta na kraju sezone. Njena staloženost i umerenost činile su je idealnim uzorom za mlade devojke.

Međutim, u šestoj sezoni Anđela je pokazala potpuno drugačiju stranu. Ušla je u vezu sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem, što je izazvalo niz kontroverzi. Ta veza je bila turbulentna, ispunjena svađama i emotivnim preokretima, a publika je bila podeljena – dok su jedni podržavali Anđelu u njenom pravu da voli koga želi, drugi su je kritikovali zbog odabira partnera. Njena diskvalifikacija iz šeste sezone donela je nagli prekid te priče, ali povratak u “Elitu 8” otvara novo poglavlje u njenom rijaliti životu.

Prvi koraci i stara prijateljstva
Odmah nakon što je ušla u Elitu 8 Anđela ke viđena kako se šeta po dvorištu sa Stefanom Karićem, dugogodišnjim poznanikom iz pete sezone. Njih dvoje se dobro poznaju iz prošlosti, a činjenica da su brzo obnovili kontakt podstakla je spekulacije o tome da li će se stara prijateljstva produbiti ili čak prerasti u nešto više. Karić i Anđela već su prošli kroz mnoge rijaliti izazove, pa je pitanje kako će njihova interakcija izgledati u ovoj sezoni i hoće li doneti dodatnu dinamiku na imanje.

Kontroverze i nova prijateljstva
Još jedan potez Anđele koji je iznenadio mnoge gledaoce je njeno brzo zbližavanje s Jelenom Marinković, učesnicom koja je trenutno prilično nepopularna kod jednog dela publike zbog preljube. Jelena je izazvala brojne kritike zbog načina na koji je prevarila svog muža, a mnogi gledaoci ne mogu da joj oproste tu izdaju. Međutim, Anđela je odlučila da pruži ruku prijateljstva Jeleni, što je izazvalo burne reakcije.

Mnogima je ovaj njen potez podsetio na njen odnos sa Dalilom Dragojević iz pete sezone. Dalila, takođe, nije bila omiljena kod publike zbog svog ponašanja, ali je Anđela tada stala uz nju (ikao je i to prijateljstvo puklo nakon nekoliko meseci). Postavlja se pitanje da li Anđela namerno ponavlja ovaj obrazac prijateljstava sa kontroverznim učesnicama kako bi ponovo izazvala reakcije i skrenula pažnju na sebe? Da li smatra da će joj druženje sa “omrženijima” od sebe pomoći u plasmanu i ove godine?

Povratak u stilu “Zadruge 5”?
Anđelin povratak u “Elitu 8” mnogi vide kao priliku da ponovi uspeh iz pete sezone, kada je osvojila visoko treće mesto. Da li će njeno prijateljstvo s Jelenom i interakcije sa starim prijateljima poput Stefana Karića pomoći da ponovi isti uspeh, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da će Andjela, sa svojim iskustvom i hladnoćom, biti jedan od ključnih igrača ove sezone, a svaki njen potez pažljivo će se pratiti.

srbija danas


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE