Radio BalkanFox

Kejt Midlton i princ Vilijam dali važan oglas

Šuška se da će Vilijam brzo poneti titulu kralja

KEJT I VILIJAM TRAŽE OSOBU KOJA ĆE IM POMAGATI U KOMUNIKACIJI SA MEDIJIMA
KEJT I VILIJAM TRAŽE OSOBU KOJA ĆE IM POMAGATI U KOMUNIKACIJI SA MEDIJIMA foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ i princeza od Velsa Kejt Midlton i princ Vilijam pojačali su svoja dejstva u Kensingtonskoj palati, jer se Kejt navodno sprema da uskoro preuzme još kraljevskih dužnosti.

 

Kejt i Vilijam, oboje po 42 godine, traže novog višeg službenika za komunikacije, koji će pomoći budućem kralju i kraljici da rade u Velikoj Britaniji, ali i na turnejama u inostranstvu.

 

Kensingtonska palata je najavila da će pronaći nekoga ko je kreativan i sposoban da pomogne budućem kralji i kraljici da se spoji sa spoljnom publikom. 

U opisu posla stoji:

 

Ova uloga će biti deo multidisciplinarnog tima koji će zajedno raditi na komunikaciji o radu Princa i princeze. Kandidat će voditi planove komunikacija njihovih Kraljevskih Visočanstva i biće podrška u realizaciji komunikacionih strategija za promovisanje njihovih ključnih projekata.

 

Od kandidata će se takođe tražiti da radi i putuje u druge kraljevske rezidencije, kao što su Bakingemska palata i zamak Balmoral.

 

POSAO MENADŽERA ZA KOMUNIKACIJE VILIJAM I KEJT
POSAO MENADŽERA ZA KOMUNIKACIJE VILIJAM I KEJT foto: Printscreen Linkedin

S druge strane, Bakingemska palata je odbacila izveštaje o abdikaciji kralja Čarlsa u novom ažuriranju o monarhovom zdravlju.

 

Iako se posao nalazi u Palati u centru Londona, Kejt i Vilijam su „otvoreni za razgovore o fleksibilnom radu u fazi prilagođavanja – navodi se u oglasu za posao, koji je primio više od 100 kandidata, na LinkedIn-u.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Velika analiza eksperata o britanskoj monarhiji 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE