Radio BalkanFox

Vijesti o kralju Čarlsu rastužile sve

Abdikacija kralja Čarlsa tema je britanskih medija

Posle smrti kraljice Elizabete, njen sin Čarls je tek u sedamdeset i petoj godini postao britanski kralj. No, samo godinu dana kasnije abdikacija kralja Čarlsa je tema o kojoj je počelo da se govori u britanskim medijima.

Iako je poznato da je kralj već neko vreme bolestan, njegovo zdravstveno stanje je sve bolje, ali su priče o abdikaciji podgrajali princeza Kejt i princ Vilijam.

Abdikacija kralja Čarlsa navodno se očekuje
Kako se zdravstveno stanje princeze od Velsa znatno popravilo ona se navodno sprema da pruzme još više kraljevskih dužnosti. A, to je pokazala i dajući oglas na Linkedinu.

U njemu piše da princ i princeza traže novog višeg službenika za komunikacije, koji će pomoći budućem kralju i kraljici odnosno njima dvoma da rade u Velikoj Britaniji, ali i na turnejama u inostranstvu.

Kensingtonska palata je najavila da će pronaći nekoga ko je kreativan i sposoban da pomogne budućem kralji i kraljici da se spoji sa spoljnom publikom.

U opisu posla stoji:

– Ova uloga će biti deo multidisciplinarnog tima koji će zajedno raditi na komunikaciji o radu princa i princeze. Kandidat će voditi planove komunikacija njihovih Kraljevskih Visočanstva i biće podrška u realizaciji komunikacionih strategija za promovisanje njihovih ključnih projekata.

S druge strane, abdikacija kralja Čarlsa prema navodima Bakingemske palate je nemoguća, tvrde u novom ažuriranju o monarhovom zdravlju koje je svakog dana sve bolje.

AUTOR: SVET, IZVOR: HELLO!, FOTO: GETTY IMAGES

BONUS VIDEO:


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE