Radio BalkanFox

Zbog čega se Megan Markl kaje posle napuštanja kraljevske porodice?

Nakon što je napustila kraljevsku porodicu, vojvotkinja od Saseksa iznela je niz komentara koji su šokirali svet, a smatra da je jednu stvar mogla i da prećuti.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, od povlačenja s funkcije „radnih“ članova britanske kraljevske porodice 2020. više puta su izneli iznenađujuće optužbe na račun svojih najbližih i britanskih medija.


U brojnim ispovestima kraljevskog para čuli smo štošta neprijatno, uvredljivo i šokantno u vezi s time kako su se kralj Čarls, princ Vilijam, Kejt Midlton i ostali članovi porodice ponašali prema njima.


Kako sada tvrde dobro upućeni izvori, Megan Markl se „duboko kaje“ zbog načina na koji su oni napustili Krunu i Englesku i zbog toga kako su se ponašali prema članovima kraljevske porodice.

Osoba bliska vojvotkinji kaže za magazin Grazia da Megan veruje da njeni komentari nisu naišli na prijem koji je očekivala i da joj je više njih nanelo zlo.

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan je želela da njen intervju Opri bude o mentalnom zdravlju i mislim da se ona kaje što je dala intervju za The Cut pošto je svojim kritizerima dala mnogo materijala – kaže izvor.


I kraljevska biografkinja Anđela Levin pričala je o tome što se šuška da se vojvotkinja od Saseksa kaje, ali ističe da je sada kasno za njeno pokajanje.


Ona se duboko kaje zbog toga kako se ponašala prema kraljevskoj porodici i veoma joj je žao što je rekla da su oni rasisti – rekla je autorka prilikom razgovora za GB News. – Ne znam da li da verujem u to, ali u svakom slučaju, prilično je kasno, zar ne? Svi su shvatili da su to bile besmislice i niko više ne obraća pažnju.

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Ona je dodala i da je kraljica Elizabeta II bila povređena zbog odluke princa Harija i Megan Markl da napuste svoje položaje i presele se u Ameriku.


To je bilo vrlo, vrlo okrutno, mislim da je za kraljicu bilo bolno kada je to saznala – kaže Levinova. – Jer kraljica nije bila rasistkinja, na bilo koji način.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE