Radio BalkanFox

Piter Veber snima futuristički triler ‘Dragn’ u Beogradu

Filmska senzacija u Palati umetnosti Madlena: Piter Veber snima futuristički triler "Dragn", a u zapaženim ulogama i naši glumci

Poznat po filmovima „Devojka sa bisernom minđušom“ i „Uzdizanje Hanibala“, Foto: Pumainatank

Proslavljeni britanski reditelj Piter Veber, poznat po filmovima „Devojka sa bisernom minđušom“ i „Uzdizanje Hanibala“, ponovo dolazi u Beograd radi snimanja svog najnovijeg filma pod nazivom „Dragn“. Ovaj napeti naučno-fantastični triler istražuje granice između ljudske prirode i tehnoloških dostignuća.

Uspešan
Uspešan foto: Pumainatank

Jedna od ključnih lokacija za snimanje ovog filma je predivna staklena bašta u Palati umetnosti Madlena, koja će pružiti vizuelni spektakl kao deo scenografije ovog napetog trilera.

Piter Veber se proslavio svojim debitantskim filmom „Devojka sa bisernom minđušom“ (Girl with a Pearl Earring), u kome su glavne uloge tumačili Skarlet Johanson, Kilian Marfi i Kolin Firt. Ovaj film doneo mu je prestižne nominacije za Oskara, BAFTA i Zlatni globus. Njegov opus takođe uključuje filmove „Uzdizanje Hanibala“ (Hannibal Rising) sa Gasparom Ulielom i „Imperator“ (Emperor) sa Tomi Li Džonsom, kao i rad na višestruko nagrađivanoj seriji „Šest stopa pod zemljom“ (Six Feet Under).

Glavne uloge u filmu „Dragn“ poverene su talentovanim glumcima: Džejms Paktson (James Paxton), poznat po ulogama u serijama poput „Eyewitness“ i „Texas Rising“.

Glavna uloga
Glavna ulogafoto: Pumainatank

Lili Krug (Lilly Krug), nemačka glumica koja se proslavila filmovima „Shattered“ i „Every Breath You Take“.

Alis Pagani
Alis Paganifoto: Pumainatank

Karlos Bardem (Carlos Bardem), španski glumac i brat Havijera Bardema, prepoznatljiv po svom radu u filmovima poput „Cell 211“ i seriji „Narcos: Mexico“.

Alis Pagani (Alice Pagani), italijanska glumica koja je stekla slavu ulogom u seriji „Baby“ i filmu „The Poison Rose“.

film Dragn
foto: Pumainatank

Jadran Malković (Jadran Malkovich), perspektivni glumac iz regiona, koji je već ostvario zapažene uloge na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Adam Davenport, američki glumac, reditelj i producent, čiji inovativni pristup filmu donosi svežinu u svaku ulogu koju tumači.

film Dragn
foto: Pumainatank

Film „Dragn“ obećava da će biti ne samo vizuelno spektakularan, već i duboko promišljen komentar o sudaru ljudskosti i tehnologije, a Palata umetnosti Madlena će svojim prepoznatljivim ambijentom dodatno obogatiti ovo jedinstveno filmsko ostvarenje.

Bonus video:



01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE