Radio BalkanFox

Ivana Šopić progovorila o trudnoći: Otkrila ko bi mogao da je zameni na poslu dok je u drugom stanju



Zabava

Ivana Šopić progovorila o trudnoći: Otkrila ko bi mogao da je zameni na poslu dok je u drugom stanju

Bivša zadrugarka, a sada voditeljka „Elite 8“, Ivana Šopić, nedavno je progovorila o poslovnim, ali i privatnim planovima za naredni period.

Ivana Šopić

Foto: sopicka_ / Instagram

Ivana Šopić

Ivana je istakla da misli da je vreme da se ostvari kao majka, kao i da razmišlja o proširenju porodice.

Blic preporučuje

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

– Imam već 32 godine i mislim da mi je vreme. Imam u planu proširenje porodice i svakako da bih volela da se to desi – rekla je Ivana.

Šopićeva je otkrila i ko bi od kolega mogao da je zameni kada bi otišla na trudničko.

– Ne znam, ovakva budaletina se jednom rađa, da imam ovakav glas i ovoliko živaca. Mislim da mi mnogo koristi jer sam bila učesnik, ali da neko ko ovako radi, ne zato što sam dobra… Ne znam ko bi mogao da me zameni, Ana je za studijski posao, jedino Milan, ja sam njegovim utabanim stopama krenula. Ja sada ne bih mogla da uđem u rijaliti – rekla je Ivana za „Alo„.

Ivana oštro reagovala na komentar voditeljke Lee Kiš

Ivana je, inače, nedavno oštro reagovala na komentar voditeljke Lee Kiš da danas svako iz rijalitija može da bude voditelj, o čemu se naširoko pričalo.

– Neko može da se uvredi kada ga nazovu “voditeljka“! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od ih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada – rekla je ona u „Magazinu In“.

Video: Ivana Šopić o dečku


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE