Radio BalkanFox

Statement komad Ane Ivanović vredan 577 dolara

Kada vidite ovo izdanje nekadašnje teniserke, poželećete da odete u šoping.

Ana Ivanović prava je trendseterka
Ana Ivanović prava je trendseterkafoto: Instagram / Anaivanovic

Ana Ivanović (36) poznata je po svom besprekornom modnom stilu i uvek sjajnim odevnim kombinacijama.

 

Nekadašnja teniserka prava je inspiracija ženama širom sveta i svaki komad koji ponese najlepši je prikaz kako se kombinuju najaktuelniji trendovi.

 

Ni ovoga puta Ana nije razočarala – kada budete videle njen najnoviji stajling, odmah ćete poželeti da ga iskopirate!

 

Za Ivanovićevu leto još uvek traje i koristi ga maksimalno, obilazeći prelepe plaže, bazene i živopisne primorske gradiće.

 

Svaki trenutak sa svog trenutnog putovanja ona nesebično deli sa fanovima putem Instagram-a, a uz to prezentuje i sjajne ideje za udobno i šik oblačenje početkom još uvek vrelog septembra.

 

Njeno najnovije izdanje jednako je pogodno za dan na plaži kao i za šetnju kroz grad i njime Ana jasno poručuje: „Heklano je ponovo u modi!“.

 

Žuti krop-top iza čijeg dizajna stoji luksuzni brend Prada savšeno je razbio monotoniju monohromatskog belog look-a za koji se Ana opredelila.

 

Dugačka suknja koju krasi duboki šlic u identičnoj je snežnoj nijansi kao i otvorene sandale na potpeticu, elegantna tašna i top koji čini da šupljikava jarkožuta kreacija vredna 577 dolara ne otkrije previše.

 

Za kul efekat, ovo besprekorno modno izdanje Ana je upotpunila upečatljivim minđušama i parom klasičnih crnih naočara za sunce.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE