Radio BalkanFox

Oženio se glumac Janko Popović Volarić

Hrvatski glumac ludo je voleo ovu Srpkinju, a oženio drugu: Janko je ovoj pevačici izgovorio "da" nakon ljubavnog kraha sa Tijanom

Foto: Printscreen/Instagram/ janko_popovic_volaric

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić zaintrigirao je srpsku javnost kada je svojevremeno uplovio u vezu sa šarmantnom srpskom glumicom Tijanom Pečenčić. Mesecima su bili u ljubavi, ali je njoj došao kraj. Sada je Janko oženio svoju novu dragu.

Naime, kako hrvatski mediji pišu, glumac se venčao sa pevačicom Lovorkom Sršen. Venčanje je protekle subote održano u potpunoj tajnosti. Story piše da je bračni par svoj najsrećniji dan proslavio u jednoj kafani na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih osoba.

Oženio se Janko Volarić
Oženio se Janko Volarićfoto: Printscreen/Youtube

Janko i Lovorka retko su se zajedno pojavljivali u javnosti pa im je i svadba prošla bez zajedničkih objava na društvenim mrežama. Glumcu je ovo drugi brak, 2009. godine sudbonosno ‘da’ rekao je koleginici, glumici Jeleni Veljači, no razveli su se nakon tri godine.

Sa srpskom glumicom Tijanom Pečenčić, koja se proslavila serijom „Vojna akademija“, Janko je bio nekoliko meseci u vezi, a onda mu je ona slomila srce.

Tijana i Janko bili su mesecima u vezi
Tijana i Janko bili su mesecima u vezifoto: Damir Dervišagić

Za to nema pomoći. Samo vreme može da pomogne„, rekao je za „In magazin“ nakon neočekivanog raskida.

(Kurir.rs/24sata.hr/M.J)


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE