Radio BalkanFox

Sjećate li se Tanje? Bila je u Big Brotheru, a sad je influencerica: ‘Nisam celofan niti glumica…’

Meni kao meni je taj posao lijep i smatram da se podcjenjuje jer biti influencer je i te kako zahtjevan posao. Međutim, kad nešto volite, onda to i živite i ne gledate na to kao posao. Nema loše strane tog posla, barem za mene. Ima za druge koji su lažni i nisu svoji, rekla je Tanja Matić za RTL.hr

Dubrovkinja je prije 18 godina sudjelovala u trećoj sezoni reality showa ‘Big Brother’. Danas živi u njemačkom Düsseldorfu, gdje ima supruga Tonyja i sina Maura. Prije nekoliko godina otvorila je YouTube kanal na kojem govori o ljepoti, modi, poslu i životu u Njemačkoj. Osim toga, na kanalu je ranije otkrila da sa suprugom kupuje stanove koje potom renovira, prodaje i iznajmljuje.

Foto: Instagram/Youtube/Screenshot

– Ne razmišljam previše, sve predam u Božje ruke. Krenem sasvim spontano snimati i to se i te kako prepozna. Nisam celofan ni glumica – sve opušteno. Doslovno upalim kameru i krenem – priznala je.

Otkrila je i planira li se vratiti u rodni Dubrovnik.

– Kao i svaki put, u Dubrovniku je bilo prelijepo, a posjećujem ga četiri puta godišnje. Cijenim svaki kamen moga grada i ljepotu koja nam je dana od Boga. Nikad ne otkrivam svoje planove, kako se ne bi pokvarili… Ne znate kamo će vas put navesti i kad, znamo koju nam ciljevi i na to smo usredotočeni – rekla je.

Foto: Instagram

Tanja je u BB kuću ušla kao zauzeta djevojka, ali se zaljubila u Splićanina Antu Seljaka Jakovčeva, s kojim je imala romansu. Tad se prezivala Jovanović te je imala svega 19 godina. 

Gledatelji su je obožavali zbog pozitive energije i dubrovačkog naglaska, te pjevanja Severininih pjesama kojima je zabavljala ukućane i publiku.

– Smatram da su to prelijepe uspomene koje ne može svatko doživjeti i jedno veliko iskustvo iza mene. Uspomene mladosti, smijeha, plakanja, borbe, igranja. Uistinu jedna prelijepa prošlost – rekla je ranije za Story pa dodala:

Foto: Instagram/Youtube/Screenshot

– Ono čega se uvijek sjetim jest pismo podrške od moje pokojne majke da ostanem što jesam, neiskvarena i svoja! To će mi zauvijek ostati u sjećanju kao i snimanje pjesme za Božić.

Tanjina majka preminula je 2010. u 57. godini nakon duge i teške bolesti. Tanja također ima i sestru jednu od najboljih hrvatskih plivačica Sanju te sestre Petkanu i Biljanu

Foto: Instagram

Govorila je i o svom okretanju vjeri i iskustvu u Međugorju.

– Smatram da Bog voli sve nas. Jedan dan nisam vidjela drugi izlaz nego da odem u Međugorje. Jednostavno sam htjela naći izlaz preko vjere i doći što bliže Isusu. Istinski sam htjela upoznati vjeru. Nakon povratka iz Međugorja, moj život se okrenuo milijun na sat. Uvjerila sam se da me Bog ljubi i da je Isus sa mnom. Shvatila sam da nisam sama i tada mi je život postao puno ljepši. Ljubiti Boga i vjerovati u Isusa mi jako puno znači. Kad se par dana ne molim, osjetim da mi je teško i jako se brzo vratim molitvi – ispričala je Tanja.

Foto: Instagram



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE