Radio BalkanFox

Danijela Pantić otkrila detalje porođaja u bazenu

Mnoge holivudske zvezde porodile su se na isti način.

Danijela je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo
Danijela je podelila svoje nesvakidašnje iskustvofoto: Zorana Jevtić

Poznata voditeljka Danijela Pantić Conić već neko vreme uživa u bračnom životu sa 6 godina mlađim partnerom.

 

Srećni par porodično gnezdo je svio daleko od očiju javnosti, a retki su trenuci kada Danijela govori o detaljima svog privatnog života.

 

Ipak, voditeljka kviza Mozaik koji se emituje na Kurir televiziji nedavno je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo koje je imala sa nedavnim porođajem.

 

Danijela i njen suprug imaju jedno dete, koje je plavokosa voditeljka na ovaj svet odlučila da donese na jedan netradicionalan način.

 

Naime, ona se porodila u toplini svoga doma i to u vodi, tačnije kako sama kaže u bazenu.

 

Iako mnogima zvuči neobično, Pantićeva ističe kako je za nju ovo iskustvo bilo fenomenalno i da će ga se zauvek rado sećati.

 

Voditeljka je veoma otvoreno govorila o svom iskustvu
Voditeljka je veoma otvoreno govorila o svom iskustvufoto: Instagram / danijelapantic.official/

– Jako udobno. Voda ublažava bol. Nisam htela ništa od anestezije i tih sredstava koje ublažavaju bol, koje utiču na plod i na dete, ja sam birala da to bude prirodno i da bude lepo i udobno i za mene i za dete i da zapamtimo taj dan za ceo život. Babica je došla kod mene kući, porodila sam se u bazenu, pustili smo muziku. Za mene je to fenomenalna slika koju ću zauvek pamtiti i moj suprug i moje dete. Fenomenalno iskustvo – rekla je ona jednom prilikom za „Politiku“.

 

Porođaj u vodi sve je popularniji u svetu, naročito na zapadu, dok u našem regionu žene još uvek ovoj tehnici pristupaju sa velikim oprezom i dozom nepoverenja. 

 

Neke od najpoznatijih dama na svetu porodile su se upravo u kućnim uslovima u bazenu, a među njima su Žizel Bundšen, Gvinet Paltrou i Pamela Anderson.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Voditeljka pozvala sve da se prijave za osmu sezonu najpopularnijeg kviza Mozaik

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE