Radio BalkanFox

Najbolja poza za lenje u krevetu! Uživaćete, a nećete se umoriti!

Poza „kašike“ u kojoj partneri leže jedan uz drugog, pruža ne samo fizičko zadovoljstvo, već i duboku emocionalnu povezanost. Idealna za opuštene trenutke, ova poza donosi osećaj sigurnosti i ljubavi.

Poza u kojoj oba partnera leže na boku, jedan okrenut prema leđima drugog, držeći se u zagrljaju od stopala do lica – savršen je pokazatelj bliskosti i ljubavi.

U seksu, ova poza se zove „kašika“ i idealna je za spor, opušten seks bez mnogo fizičkog napora. Žena je okrenuta leđima muškarcu dok on polako prodire sa leđa. Ovaj položaj ne samo da pruža seksualno zadovoljstvo, već i produbljuje emocionalnu povezanost.

Foto: Shutterstock

 

Stručnjaci kažu da ova poza izaziva snažne emocije i preporučuju je za učestalu praksu.

Kontakt koža na kožu smiruje i pruža osećaj ljubavi – objašnjava Sari Kuper iz Centra za ljubav i seks u Njujorku. Ona napominje da se disanje usporava i sinhronizuje, dok se oslobađa oksitocin, hormon povezan sa vezanošću i uzbuđenjem.

Pem Kosta, stručnjakinja za ljubavne odnose, dodaje da ova poza pomaže parovima koji su izgubili intimnost. – Zamolim ih da ostanu u toj pozi pet minuta, i do kraja većina oseti porast bliskosti i želju za većim fizičkim kontaktom – kaže ona.

Psihoterapeut Rebeka Hendriks ističe da ovaj bliski kontakt smanjuje krvni pritisak i opušta telo, šaljući signal da je sve u redu.

 

 



Dve najkoplikovanije poze u seksu! Retko ko se usudi da ih proba, a donose intenzivan užitak!

Ljubav

Mada parovi često biraju jednostavnije poze koje garantuju komfor, postoje one koje, iako komplikovanije, pružaju intenzivan užitak.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE