Radio BalkanFox

Ko su prelepa supruga i ćerka Vlada Georgieva?

Vlado Georgiev na svom nastupu priredio je ćerki sjajno iznenađenje, a nedavno je viđen i sa suprugom na gradskom događaju u Beogradu.

Vlado Georgiev sa suprugom Milicom
Vlado Georgiev sa suprugom Milicomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na nedavnom otvaranju Sava centra pojavilo se mnogo poznatih ličnosti na crvenom tepihu, a među njima je bio i pevač i kantautor Vlado Georgiev

 

Njemu je društvo pravila njegova nevenčana supruga i životna saputnica Milica Samardžija, koja važi za jednu od najlepših žena poznatih muškaraca s javne scene.

 

Vlado i Milica se veoma retko pojavljuju na gradskim događajima, gde se obično skrivaju od paparaca, ali ovog puta rado su pozirali foto-reporterima.

 

Georgiev i njegova nevenčana supruga prvi put su viđeni zajedno tokom leta 2014. godine u Herceg Novom. Pevač i 15 godina mlađa Milica u međuvremenu su postali roditelji dveju devojčica – Sofije i Elene, a oni žive mirnim porodičnim životom i ne eksponiraju se u medijima.

 





1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Par je, inače, godinama u skladnoj vanbračnoj zajednici, a pre nekoliko godina, na Vladovoj proslavi 40. rođendana, priredili su jednu šalu svojim prijateljima — organizovali su lažno venčanje. Naime, na slavlje je stigao matičar, a kada je pitao par pristaju li da sklope brak jednoglasno su rekli: „Ne“.

 

Vlado smatra da su Milica i on kompatibilni i, zbog toga što slično razmišljaju, sjajno funkcionišu zajedno, te da mu se ona nije dodatno prilagođavala.

 

Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – istakao je jednom prilikom.

 

Milica i Vlado Georgiev jednom prilikom su organizovali 'lažno venčanje'
Milica i Vlado Georgiev jednom prilikom su organizovali „lažno venčanje“foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vezan za ćerku 

 

Iako Vlado gotovo nikada ne govori javno o svojoj porodici, sa svojim pratiocima obeležio je poseban dan za njihovu porodicu. Naime, njegova mlađa ćerka Sofija napunila je osam godina, a pevač ju je iznenadio nasred nastupa.

 

Naime, Vlado je izveo Sofiju na binu, postavio na stolicu i pevao joj ljubeći je, dok je publika pevala njegovu pesmu Sve si mi ti.

 

 

Vlado Georgiev i njegova ćerka Sofija
Vlado Georgiev i njegova ćerka Sofijafoto: Instagram Printscreen

Sofija je sve vreme grlila tatu, tako da je ovo za nju zasigurno bilo iznenađenje za pamćenje.

 

 

Moja Sofija je danas napunila 8 godina. Ljubav tatina, moje drugo ja, ljubim te i volim najviše na svetu — napisao je Vlado.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Vlado Georgiev čestita ćerki rođendan

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE