Radio BalkanFox

Testament Bore Đorđevića tema je svih medija

Testament Bore Đorđevića tema je svih medija

Legendarni muzičar Bora Đorđević napustio nas je pre sedam dana u svojoj sedamdeset i drugoj godini usled zdrvastvenih problema koje je imao s plućima. Tek što je frontmen “Riblje čorbe” sahranjen mnogi su počeli da se pitaju da li postoji testament Bore Đorđevića i kako će njegova imovina biti podeljena.

Testament Bore Đorđevića svet portal svetTestament Bore Đorđevića svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Borina dugogodišnja prijateljica Meri Cakić izjavila je za Republiku da će se desiti veliki haos u porodici kada se otvori testament.

Testament Bore Đorđevića navodno je već napisan

– To će biti šou program kada se otvori testament, on je prvo dete usvojio kao njegovu ćerku. Mislim da, ostavio mi je dušu i slike, to sećanje imam. Ja poručujem da legende ne umiru, a kada budem stigla tamo, napravićemo spektakl za sve naše drugare, za napuštene životinje, ne samo tango, veći hit – rekla je Meri.

Testament Bore Đorđevića svet portal svetTestament Bore Đorđevića svet portal svet

Antonio Ahel/ATA Images

Bora Đorđević je sa prvom suprugom Draganom u braku bio godinama. Ona mu je podarila sina Borisa, a on je usvojio i njenu ćerku Tamaru koja je Boru uvek doživljavala kao oca, što dokazuju i suze na njegovoj sahrani.

Pročitajte Tužni prizori sa sahrane čuvenog rokera – Uz suze i jecaje na večni počinak ispraćen Bora Đorđević

Posle razvoda od Dragane, Đorđević je oženio Aleksandru, ali njihov brak nije dugo potrajao. Nakon nje muzičar je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke s kojom se skućio u Ljubljani.

Testament Bore Đorđevića svet portal svet Testament Bore Đorđevića svet portal svet

Ata images

Kada je imovina Bore Đorđevića u pitanju poznato je da je pred smrt prodao stan u Beogradu i kupio kuću na Avali, ali nije poznato da li poseduje još neku nekretninu. Takođe je nepoznato i kome će njegova imovina pripasti iako se šuška da je Bora pre odlaska u bolnicu napisao testament.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE