Radio BalkanFox

Aleksandra i Filip u žiži interesovanja

Aleksandra i Filip Živojinović godinama uživaju u skladnom braku.

Na večnu ljubav su se jedno drugom zakleli u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, a kao kruna velike ljubavi 2019. godine na svet je došao sin Aleksandar.

aleksandra i filip

Bojan Vuković

Iako se neizmerno vole Aleksandra i Filip našli su se u žiži interesovanja nakon što je fotografija na kojoj Živojinović grli drugu ženu ugledala svetlost dana.

Na pomenutom video snimku Filip je preplavljen emocijama zagrlio i poljubio pevačicu Sandru Afriku dok je pevala jednu od njegovih omiljenih pesama.

Pročitajte Varao si me na svakom koraku – Aleksandra Prijović nikad emotivnija

Brojni fanovi smatraju da bi ovaj postupak mogao da ugrozi njegov brak, ipak, ne zna se da li su Aleksandra i Filip zajedno bili na ovom događaju.

@sandraafrikamusic .. koju laže bilo ko 🍷 #sandraafrika #devojkatvogdruga #drugaricespavajtesnjim #viral #SkoteMoj #nekoceminocasnapravitisina #byebye #kukavica #ceca ♬ original sound – Sandra Afrika

U jeku priča o Filipovom navodnom neverstvu Aleksandra na društvenim mrežama objavljuje snimke sa prethodnih nastupa, kao i najave za koncerte koji predstoje.

Čini se da je pomenuti snimak nimalo ne dotiče, a budući da se ovim povodom nije javno oglašavala pretpostavljamo da mužu bezuslovno veruje.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE