Radio BalkanFox

Vizije patrijarha pavla o budućnosti

Patrijarh Pavle, zbog svoje skromnosti i istinoljubivosti, bio je poštovan i smatran za svetog čoveka. Njegove mudre reči i dela ostavile su neizbrisiv trag u srcima mnogih ljudi.

Tokom njegovog života, brojni sveštenici i monasi imali su čast da razgovaraju s njim, ali retko kome se poveravao kada je reč o budućnosti i događajima koji bi mogli zadesiti svet.

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva tajne spise patrijarha Pavla.

Ti dokumenti se redovno premeštaju zbog bezbednosnih razloga i trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji.

Samo nekoliko ljudi, koje je patrijarh odredio, ima pristup tim dokumentima, koji sadrže važne informacije o budućnosti.

U dokumentima koji se čuvaju, patrijarh Pavle je navodno predvideo da će Srpska pravoslavna crkva u poslednjim danima doći u ozbiljnu krizu, gubeći poštovanje i uticaj među vernicima.

poruke patrijarha Pavla

www.youtube.com/Телевизија Храм

 

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Patrijarh Pavle je upozorio da će ateizam i moderan način života postati dominantni, što će dalje oslabiti veru.

Takođe, patrijarh je predvideo da će u Evropi doći do udara na hrišćanstvo, uključujući i katolike, i da će masovno naseljavanje islamista označiti početak verskih sukoba.

Patrijarh je ostavio čak i precizne mape koje predviđaju rute dolaska migranata iz ratom pogođenih zemalja poput Sirije, Iraka i Avganistana u Evropu.

U pismima se navodi i da će Kosovo biti vraćeno Srbiji, jer će Albanci iz nekog razloga više neće hteti. 

Na kraju, Patrijarh Pavle je predvideo da će Srbija i Rusija napraviti konačnu podelu teritorija na Balkanu, završivši kao pobednici u budućem sukobu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE