Radio BalkanFox

Sloboda Mićalović novom objavom podigla prašinu

Glumica Sloboda Mićalović pleni talentom i harizom, a ne prestaje da oduševljava i fizičkim izgledom. Dramska umetnica se trudi da neguje prirodan izgled koji podrazumeva minimalno korišćenje šminke.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalovićfoto: ATA images

Ona je nedavno je proglašena od strane američkog portala „Beautiful Women Pedia“ za najlepšu prirodnu glumicu na svetu, a novom objavom na društvenoj mreži Instagram podigla je prašinu.

Naime, jesen se bliži pa je Sloboda bila obučena u crno, a u prvi plan dospeo je njen dekolte. Stajling je upotpunila nenapadnim, ali efektnim nakitom.

Sloboda Mićalović
foto: printscreen/instagram/sloboda_micalovic_boba

Uočljivo je da glumica nema ni šminku, te je pokazala svoju prirodnu lepotu po kojoj je poznata. Jednom prilikom podelila je svoju tajnu:

– Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda – istakla je Sloboda u jednom intervjuu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:



01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE